O podjetju

Podjetje Moduli SG d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2000 kot podjetje za izdelavo notranjega interjerja za avtomobilsko industrijo. Nahaja se na severnem delu Slovenije, pri čemer bližina avstrijske meje predstavlja konkurenčno prednost in pomembno transportno pot za kupce v tujini.

V proizvodno – storitveni družbi je zaposlena skupina strokovnjakov, ki razvija in proizvaja konkurenčne in kakovostne izdelke. Proizvodnja novih, boljših izdelkov je interes in ključ do  povezanosti s kupci, visoka kakovost pa se odraža v zadovoljstvu vseh deležnikov.

Vizitka podjetja

Naziv: MODULI SG,
avtomobilski sklopi, d.o.o.
Skrajšano ime: MODULI SG d.o.o.
Naslov: Kidričeva 6, 2380 Slovenj Gradec
Pravni status: Družba z omejeno odgovornostjo
Dejavnost:  /
Davčna številka: SI 73761524
Datum ustanovitve: 23.12.1999
Prihodki (2020): 1,15 mio €
Zaposleni (2021): 30 (6 režija, 24 proizvodnja)
E –pošta: info@moduli.si
Splet:

Facebook: 

Instagram:

https://moduli.si

https://www.facebook.com/ModuliSGd.o.o/

https://www.instagram.com/modulisg/

Kontakti podjetja

Tel. Nabave PC sekanje, PC brizganje:
+386 (0) 2 88 23 014

Tel. Prodaje PC šivanje:
+386 (0) 2 88 23 015

Zgodovina podjetja

 • Nakup stroja za brizganje plastike KMS 250-1400 C2 in robota LRX 150
 • Izvedba re certifikacijske presoje za ISO 9001:2015
 • Uspešno kandidiranje podjetja  na javnem razpisu: Razpis za financiranje spodbud za ponovni zagon poslovanja podjetij v obmejnih problemskih območjih – COVID19
 • Implementacija novega informacijskega sistema – Norma soft ter adaptacija poslovnih prostorov
 • Uvedba nove sistematizacije podjetja  in prilagoditev vse dokumentacije
 • Praznovanje 20 obletnice podjetja ( zaradi Covid -19 prestavljeno  v 2021)
 • Širitev na programu brizganja plastike in nabava dveh plastinektorjev 80 in 150 t
 • Nabava  laserski Cutter
 • Sodelovanje pri razpisu za štipendijsko shemo
 • Uspešno certificiranje sistema kakovosti s strani certifikacijskega organa SGS po ISO 9001:2015
 • Razvoj več inovativnih izdelkov in implementacija v proizvodnjo
Pridobitev  novega kupca iz avtomobilske industrije  Aunde tehnik.
Zaključek finančnega in poslovnega prestrukturiranja podjetja. Diverzifikacija proizvodnega programa in razvoj lastnih izdelkov pod svojo blagovno znamko Potrditev  standarda kakovosti ISO 9001 s strani certifikacijskega organa SGS Posodobitev spletne strani in uvedba  spletne prodaje lastnih izdelkov
Odkup deleža družbe Prevent Global v stečaju  s strani  managementa družbe. Nadaljevanje diverzifikacije proizvodnega programa  družbe poleg notranjega interjerja za avtomobilsko industrijo tudi na pohištveno  industrijo. Preimenovanje družbe v Moduli SG d.o.o. z novo celostno podobo družbe.
Uvedba novih proizvodnih programov - brizganja plastike in šivanje notranjega interieria za avtomobilsko industrijo. Pridobitev standarda kakovosti ISO 9001:2008 s strani certifikacijskega organa SGS.
Stečaj družbenika družbe Prevent Global d.d. Družba Prevent Moduli d.o.o. nemoteno deluje in se razvija naprej. Priznanje GZS Koroška za inovacijo - srebrna plaketa.
Priznanje GZS Koroška za inovacijo - bronasta plaketa.
Konsolidacija lastništva družbe z odkupom lastnih deležev od obstoječih družbenikov.
S koncem programa montaže naslona za roko Golf A4 se je bila družba prisiljena prestrukturirati. Uvedla je nov proizvodni program dodelavnih poslov na plastičnih izdelkih za avtomobilske sedežne prevleke. Program je zajemal sekanje profilov, namenjenih za razvojno, pred-serijsko in nulto serijo proizvodnje. Na tem področju smo želeli zagotoviti kupcu polno servisno storitev ter se na posameznih področjih vključiti že v razvojnem delu in tako v začetku predlagati rešitve, ki bi zadovoljile tako kupca kakor tudi omogočile nadaljnjo racionalno proizvodnjo izdelka.
Podjetje Prevent Moduli je bilo ustanovljeno leta 2000 z namenom, da nastopi na avtomobilskem trgu z novimi izdelki, pri katerih smo združili znanje in izkušnje s področja šivanja ter dodali novo dodano vrednost s še bolj kompleksnimi izdelki. V začetnem obdobju podjetja je bila osnovna dejavnost sestava modulov (sklopov) za avtomobilsko industrijo, kot so nasloni za roko in vzglavniki, kasneje je podjetje preusmerilo svoj program v razne dodelavne posle, namenjene avtomobilski industriji.

KLJUČ USPEHA

Smo skupina strokovnjakov  v proizvodno – storitveni družbi. Izdelujemo konkurenčne in kakovostne izdelke, kar se odraža v zadovoljstvu naših  kupcev in lastnikov. Proizvodnja novih, boljših izdelkov je naš interes in ključ do  povezanosti z našimi kupci.

VIZIJA

Z našo kakovostjo in strokovnostjo želimo še naprej ostati zaupanja vredna družba, ki skupaj z inovativnostjo in iskanjem novih rešitev predstavlja visoko konkurenčno podjetje.

POSLANSTVO

Smo proizvodna, tržno usmerjena, inovativna, poslovno uspešna družba, ki s svojo celovito ponudbo, kakovostnimi izdelki ter hitro odzivnostjo in prilagodljivostjo zna izpolniti pričakovanja kupcev, zaposlenih, lastnikov in okolja.